Nikki vanuit Curacao!

Els & Yara op bezoek

Bon dia dushi's!

Laughing

Hier weer even een update van mijn Curacaose leventje! Nog steeds gaat alles prima.. Aan m'n stage komt ook alweer bijna 'n eind...

Surprised
hoef nog maar t/m woensdag les te geven, en dan begint donderdag de proefwerkweek al! Gaat heel snel hier! Dan moet ik uiteraard nog proefwerken afnemen, nakijken, teruggeven en nog rapportvergaderingen bijwonen, maar dat is allemaal niet zoveel!
Cool
Waar ik wel nog veel werk aan heb is mijn stageverslag en onderzoeksverslag....
Sealed
dat moet ik namelijk allemaal hier afhebben, want als ik 26 juni weer in Nederland ben, heb ik 28 juni mijn afstudeerpresentaties al!!
Surprised
Dus de komende tijd lekker veel bezig met m'n verslagen. Maar daar heb ik dan ook de tijd voor en dat is wel fijn!
Cool

En de tijd gaat hier nog steeds zoooo snel... nog precies 5 weekjes, en dan ben ik alweer terug!

Surprised
M'n laatste bezoek is ook al weer in Nederland... Els en Yara zijn langsweest! Was echt super leuk!!
Laughing
Ik had natuurlijk wel een paar dagen stage tussendoor.. maar toen hebben ze zelf leuke dingen gedaan, waaronder ook Klein Curacao. Ik besloot niet meer mee te gaan omdat ik daar al 2x geweest ben ondertussen.. Wel ben ik nog een keer met ze naar Shete Boca geweest, daar ben ik met Ernst ook geweest, en dat was weer leuk! Ook weer lekker veel naar het strand geweest... Waar Els de eerst dag een mooie zonnebril op haar hoofd kreeg door de zon
Cool
haha. En toen moesten ze na 10 dagen alweer terug... het was gezellig meiden!
Laughing

Nu weer in m'n eentje! Ofja... hier in de Bonito ben je natuurlijk nooit alleen haha!

Wink
Het is nog steeds erg gezellig. Gaan veel leuke dingen samen doen! Donderdag was ik nog naar de film geweest, Shrek 4 in 3D, haha super leuk!
Tongue out
En daarna weer eventjes naar de Tijd (cafe), zoals elke donderdag. Ik zag dat ze er WK posters hadden en vroeg of ik er een paar mee naar huis mocht nemen, dus nu hangen er hier ook wat. Zag ik dat de wedstrijden van Nederland hier al om half 8 smorgens zijn!
Surprised
haha! Dat wordt vroeg --> naar de kroeg!
Tongue out
Marja, heeft ook wel weer wat!

Vanmiddag is er hier in Othrabanda een Stilettorun!

Tongue out
Dat willen we wel even gaan bekijken! Morgen weer lekker naar het strand... wil ook nog keertje scooters gaan huren denkik, dat lijkt me ook leuk!

Pap, hoop trouwens dat je feest nog leuk geweest is, en dat je m'n taart nog lekker vond! Hoorde van verschillende mensen dat het leuk geweest was!

Laughing
En dat de buurman weer flink los ging!! Vond het jammer dat ik niet bij je 50e verjaardag kon zijn!

Hoorde trouwens dat het daar bij jullie ook weer mooi weer is! Lekker! Geniet er maar van daar... Doe ik ook hier!

Liefs vanuit Curacao!

jolinde

Hey meis, weer een leuk verhaaltje van u! Wat gaat de tijd snel..over 5 weekjes zie ik je weer:D
wel maar een paar dagen want dan ben ik weer weg.
Maak er een mooie afsluiting van op je stage.

Heel veel plezier nog!
knuffel X

pap en mam

hoi Nikki

Nou meer bezoek krijg je volgens mij niet
Succes met de laatste daagjes stage en geniet nog van de vrije dagen nadien
Hier is het nu idd ook mooi weer. We hebben met zijn viertjes ge- BBQ - d vanavond en maandag weer met oma.
Nou meid ik spreek je nog

xxxxxxxxx liefs mam

Marleen

Hee Meis!

Leuk verhaal weer hoor! Fijn dat je over 5 weekjes weer thuis bent!! Altijd gezellig!!
Geniet nog van de tijd daar, benut hem goed(a) & probeer nog zoveel mogelijk leuke dingen te doen!!
Spreek je snel weer!!

Knuffel!! xx

Martijn - JMSN

Leuk verhaal Nik,
Bijna weer thuis! Geniet er nog even van en tot snel!

Gr. Martinus
ps. Tot in de Mambo!

Linda

Hee nik!
Klinkt weer goed daaro!
volgens mij ben je al echt' n echte neger aan 't worden.. op de foto's te zien!
Succes met de proefwerken nakijken en verslagen maken!
x Linda

papa

Ja inderdaad ik heb een leuk feest gehad nikki,jammer dat je er niet bij was,
ze hadden me aardig verrast die dag,smiddags al drie levende abrahams,en zes in de tuin.
dat was natuurlijk een leuk gezicht.
ik denk dat ernst het ook heel erg leuk vond en ze hebben de volgende dag alles weer mee opgeruimt.
nou meid tot de 26 ste juni want ik begin je doch wel een beetje te missen geloof ik.

liefs papa.

Diny

Ha die Nikki,
Heel leuk wat jij daar allemaal meemaakt!
Ik vind het iedere keer weer leuk om jou verhaaltjes te lezen.
Maar ik heb wel medelijden met jou dat je het zo druk hebt!!!!!
De rest van de vette verhalen horen we wel op de familiedag.
Heel veel succes met je eindverslag enne... als het je allemaal te veel wordt las je gewoon een rustdag in!!

Groetjes, Diny

Nina

Heerlijk om te lezen dat je over 5 weekjes al terug bent,.. maar ik kan begrijpen dat dit voor jou ook wel een beetje anders voelt :P toch heb je daar 5 maanden straks geleefd, gewoond en vrienden gemaakt enzo en daar moet je straks allemaal vaarwel zeggen!!
Maar 1 ding staat daar tegenover,.. zon in nederland,.. gezelligheid en Ernst natuurlijk :P

Gister zijn we naar 7sunday geweest.. was echt super leuk! lekker zon gehad en gek gedaan! Ik miste alleen onze gekke nikki natuurlijk wel! maar dat kun je inhalen bij Wish bijvoorbeeld. Dan is het het hele weekend feest hier in beek en donk! Is eigenlijk hetzelfde al 7sunday. Dus denk daar maar vast overna!!

Nou meid,.. maak er daar nog een paar leuke weken van! Veel suc6 nog met alle voorbereidingen voor in nederland en met je afstuderen enzo!

En dan zeg ik......... tot binnenkort :D

Maartje

Heey Nikki,

Heel veel succes met de laatste dingen die je nog moet afronden, en ik zie je over een week of 5.

x

Martijn - JMSN

Nikki,

keek weer eens op je site of er nog wat updates waren.
Die reactie van jullie pa!
PRICELESS!