Nikki vanuit Curacao!

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdensmijn reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Liefs,

Nikki

Anne

Eerste reactie :D:D!

Spanneeennddd :D.

Sanne

He Nikki, een goede (vlieg-)reis morgen! Ik ben jaloers op het lekkere zonnetje...

T Zus

Hoi Nikki
Wij wensen je een goede reis en hopen dat je een fijne tijd zult hebben.
Geniet van alles en tot ziens

Ernst

He lieffie,

Als het goed is vlieg je nu nog ergens over de grote oceaan ver hier vandaan..Sinds dat ik thuiskwam heb ik non-stop gewerkt aan wat ik allemaal nog moet doen ;), maar het leidt gelukkig een beetje af en verder ga ik keihard aan alles werken totdat ik jou weer in mijn armen kan sluiten!! (over 55 daagjes :p)
Heb vandaag de waardebon van onze mooie canvasfoto binnengekregen, dus straks hang je alvast gezellig boven mijn bed :) :)

Nu ga ik weer door en dan spreek ik je lekker vanavond!

x-je van je konti!

Els

Hee nikki!

Heb je een goede vlucht gehad? Veilig in het paradijs der paradijzen terecht gekomen? ;)
Nu eerst even een paar daagjes lekker ontspannen voor je hard aan de slag moet, toch?
Ik ben heel benieuwd naar al je verhalen en hoe je stage gaat verlopen!

Geniet ervan!
xxx

Trudy

Hoi Nikki

Leuk dat je al een verhaaltje geplaatst hebt. Fijn dat alles goed gegaan is. Ik dacht dat jullie met vijven in een huis zaten. Maar dat zijn er een heleboel meer.
Nou dat je even samen zit is ook niet zo erg toch. Dat is maar voor eventjes. Nou succes met je stage en ik hoor snel van je groetjes Mam

Marjan

Hey meissie

Alles goed daar in het verre Curacao?
Heb je al een eigen kamer inmiddels zodat je een beetje je eigen plekje gezellig kunt maken?
Vandaag heb je toch je 1e stage dag, veel succes en ben erg benieuwd hoe je het gaat vinden...
Het weer zal vast beter zijn dan hier pff hier is het weer super koud vriest gewoon .
Ik had je ook nog een prive mail gestuurd met leuke informatie die je denk graag wilde weten.
Veel plezier met alles en tot snel

Liefs Marjan

veer

Heej Nikki!

Alles goed daar?
Hoe was je eerste schooldagje?
Wel een beetje saai hoor dat we nie meer samen kunnen eten, maja overleef het wel :)
Zeg zat vandaag op school met Katja (vriendin van je reisgenootje) te praten over jullie in curacao :P Jaja. Draait een collega van wiskunde zich om: mijn broertje zit daar ook. Wij keken op jullie kaartjes op hyves, en jullie moeten vlak bij elkaar wonen. Dus mocht je hem tegen komen, hij heet jasper verhaaren. Grappig he, kleine wereld.

Maar zal je niet verder storen bij het zonnen ;)

Xx,
Veer!

mea

Hallo, hoe gaat het? En met lesgeven? Bij ons alles goed maar heel koud en nog steeds glad Brrrr.Ik ben het zat.Ben jaloers dat je lekker in een warm land zit.
De vorige mail was van Piet maar dat had je toch wel begrepen?
Skype je veel met Ernst en gaat dat goed?
groetjes van ons allen.Mea