Stage en Carnaval
Bon dia dushi's!
Hier weer een verhaaltje van mij.. de eerste week zit er inmiddels op! Heb al veel gezien van het eiland en indrukken op gedaan. Ik heb nu ook mn eigen kamer na een aantal dagen samen met Manon op een klein kamertje gezeten te hebben.. Hij is lekker groot, hoog, en veel spullen

Vorige week ben ik begonnen met stage. Eerst een weekje rondgekeken, met veel leuke mensen kennis gemaakt en erbij gezeten in de lessen. Het is een leuke school, wel raar om te zien al die donkere leerlingen met hetzelfde schoolshirt aan! Met mijn stagebegeleidster Maaike kan ik ook goed opschieten dus dat is ook wel fijn. Ik heb met haar afgesproken dat ik na de vakantie 3 klassen helemaal van haar over neem, 2 havo, 3 havo en 3 vwo. Vind het wel super spannend! Ook omdat alle kinderen voor mij nog op elkaar lijken en hele moeilijke namen hebben haha!

Nu heb ik lekker vakantie en de tijd om veel van het eiland te gaan bekijken. Hier is het nu ook carnaval. Gisteren zijn we naar de Grand Marcha (grootste optocht van Curacao) wezen kijken. Echt heel mooi om te zien! Toch is het carnaval niet zo als in Nederland en dat vind ik wel jammer.. mis het wel een beetje!
Vandaag gaan we gezellig met z'n alle naar het strand, moet toch nog beetje bruiner worden want ben alweer aan het vervellen!

En hoe is het daar? Veel sneeuw? Iedereen leuk carnaval aan het vieren? Ben benieuwd! Nog bedankt voor de leuke berichtjes, leuk om iets van jullie te horen! Heb nu trouwens ook wat foto's erop gezet!
Ayo
Hoi Nikki
ik heb je toevallig net een mailtje gestuurd waarin ik vroeg hoe het met je stage gaat. Maar ik kan het hier nu lezen.
Jammer dat het carnaval tegenvalt. Maar ja je kunt niet alles hebben. gewoon uitgaan zal er ook wel leuk zijn.
Nou nikki succes met alles en groetjes uit het witte nijnsel. xxx mam
Haa Nikkii!
Fijn dat je je eerste weekje goed bent doorgekomen! Leuke foto's heb je erop staan! Toch ziet de carnaval er daar ook prima uit! Van kou heb je iig al geen last;)
Wij komen onze carnaval hier ook goed door! Morgen nog naar Deerd en savonds kroeg in & dan is het alweer voorbij! Wel echt knap dat je nu al 3 klassen krijgt! Ben echt benieuwd hoe dat gaat! Hele fijne tijd & we spreken elkaar snel weer!!
Veel liefs,
Hallo Nikki,
Fijn dat het begin in ieder geval goed is! Lekker om zo met vakantie te beginnen, kan je een beetje wennen.
Heel veel succes met alles!
Groetjes van ons allemaal
Hey feestbeest,
ja zuipen zoals in Nijnsel... dat doen ze nergens in de wereld hoor! :D
Goed te horen dat alles zo chill is, vind je het goed als ik volgende week bij jou kom intrekken? Het is hier koud, druk en..... tsjaaa same ol' same shit.
Geniet ervan meid en doe geen dingen die ik ook niet zou doen!
X Martijn (j.m.s.n. (je meest sociale neef)).
Heee Niksk,
Hmm, alles wat ik zou kunnen zeggen is geloof ik al zo'n beetje gezegd :P. Dus ik houd wijselijk mijn mond, ook al weet ik hoe jij ervan houdt om te lezen.
Wel nog 1 ding: Martijn heeft case 39 gedownload, dus als je terug komt mag je meteen richting Tilburg.
Veel plezier nog en ik hoor het wel weer he!
X Anne (z.v.j.m.s.n. (zusje van je meest sociale neef)).
Hey Nikki,
Nu alweer vakantie??? Dat jij daar zit is al vakantie hihihi. Maar hoe is het meid, eindelijk eigen kamer voor jezelf en kennis gemaakt met je leerlingen.
Wanneer mag je weer aan het werk??
Groetjes
Hee Nik!
Jaa.. balen dat je de carnaval hier moet missen.. maar natuurlijk niets boven het heerlijke warme Curacao!
't is hier nog steeds KOUD!!
Maarre.. fijne vakantie, en succes met je eerste echte stage dagen!
xx Linda
Hallo Nikki
Wat zijn de fotos toch mooi, geniet maar van alles.
Ben erg benieuwd hoe het lesgeven gaat.
Want als je vakantie is afgelopen gaat het pas echt beginnen.
Succes met alles
groetjes Zus