1 maand alweer
Bon tardi!
Hier weer een verhaaltje van mij! Het heeft even geduurt maar internet in ons huis heeft er een tijdje uitgelegen. Ben nu een tussenuur op mijn stage en mooi de tijd om een verhaaltje achter te laten

Na de carnavalsvakantie ben ik begonnen met lesgeven.. vond de eerste paar lessen best spannend. Ik kende nog niemand z'n naam en wist niet goed hoe ik moest beginnen.Nu ben ik inmiddels al 2 weken aan het lesgeven en het gaatgoed en vind het leuk! Morgen begint de proefwerkweek hier dus dat is wel lekker! Ik hoef maar een paar dagen te surveilleren, en de rest lekker vrij

Vorige week is mijn begeleidster vanuit Nederland hierheen gekomen om contacten met scholen te leggen en bij mijn school langs te komen. Ze was erg tevreden over mijn school en over de gang van zaken hier. Dus dat is mooi!
Verder is het erg gezellig bij ons in huis. De eerste paar weken was even wennen., maar nu is het al een vrij hechte groep. Doordeweeks gaan we vaak samen koken en leuke dingen doen.In hetweekend gaan we altijd met een hele groep op stap, op vrijdag meestal naar Mambo en zondag naar Wet&Wild (dat is echt super hier)! Zaterdag is meestal een rustavondje, die we gezellig op Zanzi bar door brengen op het strand. Je kunt daar elke zaterdag lekker bbqen bij zonsondergang.

Afgelopen maandag was ik vrij van stage, we werden gebeld door mijn begeleidster dat alle lessen niet door gingen i.v.m. de Isla, een grote olieraffinadirij hier op het eiland die een veel te grote rook uitstoot had. Daar zouden we dan teveel last van hebben en dus zijn alle scholen die dag gesloten. Dus kon ik lekker thuis blijven! Ik hoorde dat dit een paar dagen per jaar voor komt.. Verder is de Isla nu aan het staken, waardoor iedereen van streek is omdat de benzine hierdoor op raakt. Er staan grote files bij tankstations omdat iedereen snel nog wil tanken. Pff wat een gedoe! Gelukkig hebben wij nog een halve tank dus voor ons komt het wel goed

Gisteren avond heb ik trouwens voor het eerst een kakkerlak op mijn kamer gezien... iewww!

Oh en trouwens, ik heb zelfs al iets cultureels gedaan; ik ben naar het slavenmuseum geweest. Best interessant om te zien.. en vooral heel indrukwekkend om te zien en te horen wat er met die slaven gebeurd is..
Liefs vanuit Curacao!
hey meis, zo te lezen vermaak jij je wel daaro!ik word al jaloers bij het idee dat je iedere x op het strand ligt..heerlijk! geniet er maar van meid..want de tijd vliegt..je bent er al weer een maandje!
heel veel plezier! spreek je snel..
dikke knuffel
Hee nikki!
wat een vakantie zeg:)! heerlijk zo'n weer.. was dat hier ook maar! Leuk dat je daar een grote groep hebt, kun je idd met z'n alle stappen! veel plezieer daar..
X
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA KAKKERLAKKEN! Toch een minpuntje aan je vakantie ;).
Maar ik dacht dat je kakkerlakken zo leuk vond :P?
Xx
Hoi volgens mij gaat het wel goed daar! Denk je nog wel eens aan ons?? Wij houden alles bij hoor!
Gelukkig is het niet meer zo koud hier en ook geen gladheid meer. We verlangen naar het voorjaar.
We houden contact en hou je taai!
Liefs van ons allen
Haa Meis!
Fijn dat alles goed gaat & dat je er weer een verhaal op hebt gezet! Lekker joh zo op het strand! Zou ik ook wel willen(a) Geniet er nog van daar & ik spreek je snel weer! Nu ff foto's kijken:P
Liefs, xx
heey nikki!
goed om te horen dat je je daar prima vermaakt! :) leuk dat de lessen goed gaan en mooi op te merken dat je al een echte curacaose instelling hebt: alles komt goed! geniet er van en niet te veel doen he ;) alles op je gemakje!;)
x liefs, els
hoi nikki
leuk verhaaltje .
Maar het lijkt wel een grote vakantie.
leuke foto's, maar eeehh er ontbreekt er een op je kamer , toch? Die van ons of is die niet belangrijk genoeg?
Nou meiske nog effe en dan komt Ernst en daarna wij.
Ik heb er echt zin in. Ook 10 dagen relaxen.
wanneer zullen we een keer skype?
gr . Mam xxx
Nu kan ik natuurlijk niet achterblijven om je een berichtje te sturen :p. Nee grapje, maar dat had ik gisteravond nog beloofd dus bij deze!
Doei!
(...)
Ik kan iedereen aanraden om Nikki op te bellen via de belpiraat (0900-0213 + dan Nikki's nummer daar). Best goedkoop en je kunt Nikki ook goed horen ;)
Zo, gaan mensen jou dalijk lekker stalken xx
Spreek je snel lieffie en niet teveel op het strand liggen want dan zijn we straks duo-penotti ;)
Oh ja...Het nummer wat ik bedoelde is 005999-5183368 en dan krijg je lieve Nikki aan de lijn.
Vanavond komt weer dat leuke programma: Wie is de ...?
x
p.s. kheb je ook 'getikt' op hyves :x
Heeey Nikki,
stront jaloers dat ben ik !!
Lekkere strand feestje en die temperatuur, AHHHHHH blauw zeewater !! help.
Ik heb mijn portie denk ik al gehad.....
Geniet ervan meid !!
Hee Nik!
Leuk verhaal! Lekker chillen daar dus!
Haha.. 'n kakkerlak?! Hebben ze daar geen gifbussen waarmee je z'n beest met 1 spuitje dood krijgt :D
Succes met stage!
xx
Heej Nikki!
Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt daar!
Thnx voor je krabbel! K had een erg leuke verjaardag gehad!
Heb besloten dat ik een vet feest ga geven na onze diplomauitreiking, dus dan kun jij er ook weer bij zijn :)
Tis inderdaad weinig stappen nu hier want ja ik kan nu niet nikki bellen die altijd zin heeft, haha
Succes verder daar he!
Xxx,
Veer!
Nikkei!
Potjan! Jij hebt gewoon een half jaar vakantie!
En wij hier maar werken en ons uit 'de naad' haasten.
Echt be-facking-lachelijk!
Ik kom volgende week die kant op! Waar meeten we ergens? In de Mambo?
Hahahahaha, geniet er van muchacha!
Martijn.
Hey Nikki
zo te lezen en zien vermaak jij je wel daarzo!
hier alles zijn gangetje, de march madness was zeker een succes en erg leuk en gezellig
as vrijdag gaan de D4 hun eerste wedstrijd winnen... dus blijf op de hoogte van de wisjedatjes
en verder nog geen terras weer hierzo dus je kan ons nog effe jaloers blijven maken met het mooie weer daar. Geniet er nog even van en als je de kans hebt ga dan zeker een keer goedkoop vliegen naar aruba, trinidad of paramaribo (je bent nu toch in de buurt)
en verder hoe was je eerste bbal ervaring daarzo??
de groeten en poko poko
Heey Meissie,..
Ik ben eens eventjes je hele site aan het doorstruinen :P
Afgelopen weken druk gehad met allerlei dingen die ik op moest starten en doen... ;)
Wat heerlijk om je verhaal te lezen... er komt wel echte jaloersheid bovendrijven hoor... als ik dat strand verhaal zo hoor verlang ik echt terug naar een maandje geleden. Liggen op een strand, drankje erbij, zon en super mooie zee!! Jammie :D
En ze komen al bijna langs he? :P leuk leuk! Geniet ervan als ze er zijn he :D Want voor je het weet is het weer voorbij en zit je alweer langs ons op de bank of in de kroeg :D
Leuk dat het op stage zo goed gaat joh,.. en zo in je huis, tof!!
Meis geniet er nog van,.. want voor je het weet begin je al aan je laatste week.
Mis je wel beetje hoor ;) nu naar pinksterparty zonder mijn gekke, gezellige, idiote Nikki!!!!
xxxiesss
NIKKI EN LAURA GAAN DUIKEN